Produk Garam Bukit Himalaya & Pakaian Muslimah

Post Top Ad

Jan 8, 2020

Set Raudhah dan Mawaddah Di Reka Khas Untuk Wanita Menunaikan Umrah dan Haji



“Kenapalah susah sangat nak cari baju yang betul-betul selesa nak pergi umrah ni! Minggu depan dah nak berangkat, risau lah takut baju-baju yang ada ni tak selesa bila pakai kat sana nanti”
.
“tadi nampak gambar cik puan siti pakai baju raudah ni kat masjid nabawi, dia bagitau best sangat baju ni! tak payah iron (sangat membantu since kat sana tak disediakan iron dan kena bergerak cepat)”
.




Memperkenalkan RAUDHAH direka khas untuk wanita menunaikan umrah dan haji. Ia juga sesuai untuk wanita bekerjaya tampil lebih hebat. Dapat membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "#repeat_order" yang sangat tinggi. Beli sehelai, repeat berhelai helai !







=-=-=-=-=-=-=-=-= ==
RAUDHAH IRONLESS
=-=-=-=-=-=-=-=-= ==

✅ Blouse Labuh +Palazo+Tudung (1set)
✅ Mesra solat
✅ Baju Loose Cutting
✅ Hand Cuff Bergetah
✅ Mudah ambil wudhu' just tarik macam tu ja.
✅ Material Ironless
✅ Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL
.
Material yang sangat sesuai untuk travel tauuu
.
Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,
.
Berapa harga nya ya????
.
Normal Price : Rm 199 sehelai

Tapi tapi SEMPENA TAHUN BARU 2020 NI KITA BERIKAN HARGA SPECIAL UNTUK ANDA SEMUA
.
❌Normal Price : RM199/set

🎉 Harga 1 SET RM99 (Jimat RM100)

.
🔥 Harga KOMBO RM89/set

#Pembelian 2 set & ke atas. (Jimat RM110)
.
BERMINAT NAK GRAB????
.
Boleh klik LINK tanpa perlu save nombor dan terus kepada kami :
.
.
.
Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas.


SET MAWADDAH 


=-=-=-=-=-=-=-=-= ==
MAWADDAH IRONLESS
=-=-=-=-=-=-=-=-= ==

✅ Blouse Labuh +Palazo+Tudung (1set)
✅ Mesra solat
✅ Baju Loose Cutting
✅ Hand Cuff Bergetah
✅ Mudah ambil wudhu' just tarik macam tu ja.
✅ Material Ironless
✅ Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL



















No comments:

Post a Comment