Produk Berasaskan Garam Bukit Himalaya Premium

Post Top Ad

Aug 26, 2019

Garam Masakan Nur
Garam Masakan Nur  keluaran Fararmy Empire adalah 100% tulen membantu perjalanan darah dalam badan, menguatkan tulang dan kecerdasan minda. 

Amalan pengambilan garam bukit himalaya halus berwarna perang ini membantu keperluan 84 mineral termasuklah boron, kalsium, potassium, iron, magnesium, sodium, zink dan banyak lagi dalam pengambilan menu seharian. 

Garam bebas bahan kimia ini sangat sesuai di buat masakan bergulai, bergoreng, hidangan salad dan dicicah bersama buah-buahan. Garam bebas bahan kimia ini menjadikan masakan lambat basi.
Masakan tidak terlalu masin dan boleh dimakan bersama buah-buahan. Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. Sesuai diambil seisi keluarga.

Garam Masakan Nur juga membantu mengurangkan :

  • Kebimbangan dan tekanan.
  • Mengembalikan kecergasan tubuh badan.
  • Gangguan kekejangan otot
  • Melewatkan proses osteoporosis.
  • Artritis (sendi)
  • Kadar obesiti

Kandungan mineral ini sesuai bagi mereka yang mengidap kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung.TESTIMONI 

“Alhamdulillah sejak saya amalkan garam masakan nur. anak dan suami mula berselera.” – Mun KL.


Sejak masak dengan garam nur lauk rasa macam kat kedai. suami yang kata. Letak sikit pun dah masin. tak perlu banyak banyak. Jimat banyak Orang London dah try Garam Masakan Nur CARA GUNA

Turunkan suhu api. Masukkan garam masakan dan sedia untuk dihidang. Elakkan masukkan garam semasa masakan terlalu panas dan menggelegak.

Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. Sesuai diambil seisi keluarga.

Berat Bersih : 400 gram
Harga : RM8.50
Promosi Harga Ahli : RM8

Berminat nak order? 

Whatsapp kami di tekan nombor 👉  014-2979545 atau 016-3652707


No comments:

Post a Comment